Liikkuvan kuvan palvelut

 

Videokuvausta

Videotallenteita tehdään yleisimmin hääjuhlista, synttäreiltä, projektien edistymisestä, yrityksistä ja niiden laitteista sekä tuotteista (Suuria laitteita ja niiden toimintaa on helppo esitellä videon avulla esim. messuilla).

Editointia ja laitteiden vuokrausta

Editointia videopajassamme ammattitaidolla. Vuokraamme myös laitteita, jos haluatte työstää materiaalinne itse. Studion videopajalla on mahdollisuus työstää materiaalia S-VHS -laitteilla, myös DV/MPEG2.

Käytössämme on digitaalinen videoeditointi-laitteisto, jolla suoritamme video-ohjelmien editointia MPEG2-tasolla. Suoritamme myös valmiiden video-ohjelmien siirtoja CD:lle & DVD:lle, jolloin ne on mahdollista katsoa kaikilla toimisto-PC:illä, joissa on äänikortti (ja DVD-asema).

Koostamme kevyitä videomultimedia-CD romppuja, joko asiakkaan materiaalista tai kokonaispalveluna yritysvideo-tyyppisesti.

Video-ohjelmanteon koulutusta

Kurssin tavoitteena on antaa valmiudet pienimuotoisten video-ohjelmien tekemiseen. Kurssilla käydään läpi kaikki ohjelmanteon vaiheet teoriassa ja käytännössä.

Kurssin ohjelma-aiheet:

  • Laitteisiin tutustuminen
  • Kuvaustekniikka
  • Valaisu
  • Ääni ja sen ongelmat
  • Käsikirjoitus, kuvaussuunnitelma
  • Jälkikäsittely, editointi
  • Ohjelmantekoa ryhmissä

Käytössämme on S-VHS videoeditointilaitteisto. Tarkoitus on valmistaa kurssin aikana 1-2 ohjelmaa harjoitustyönä. Viikonloppukurssi voidaan pitää tilauksesta missä tahansa Suomessa tai ulkomailla. Kurssi soveltuu harrasteryhmille, koululaisille ja kaikille, jotka käyttävät videoita joko työssään tai harrastuksissaan.

Videojärjestelmämuunnokset

Mikäli aikomuksesi on lähettää video-ohjelmia esimerkiksi USA:han tai Japaniin on tehtävä järjestelmämuunnos PAL-NTSC. Mikäli saat ulkomailta videoita, saattavat nekin tarvita järjestelmänmuunnoksen. Järjestelmämuunnokset tehdään joustavasti.

Tiedustele kohdemaan televisiojärjestelmää 0500 – 562 366

Kaitafilmin siirtoa DVD:lle

Vanhat super-8, tupla-8 kaitafilmit sekä 16 mm elokuvat voidaan siirtää videolle tai Cd:lle. Projektoria vuokrataan. Järjestä ja merkitse filmit aikajärjestykseen jossa haluat ne dvd:lle. Varusta filmisi yhteystiedoin ja toimita Studion videopajaan osoitteeseen Kulmakatu 5. Kaitafilmien siirron hinta 50€ + 2 € /minuutti,
Videoiden siirron hinta on alkaen 25,- / kasetti.
Soita 0500 – 562 366

Beta -tallenteiden sekä V2000 (kääntökasetti) siirtoa VHS -nauhalle tai DVD:lle

Ihanat muistot beta -videoiden ajalta eivät jää unholaan. Toimita beta -videotallenteesi meille, siirrämme ne VHS -kasetille tai DVD:lle.

Videoiden siirron hinta on alkaen 25,- / kasetti.
Soita 0500 – 562 366

Videokuvansiirtoa tilasta toiseen ja internettiin

Videotekniikkaa apuna käyttäen voidaan luento tai esitys siirtää lähistöllä sijaitsevaan toiseen tilaan, jossa ohjelma samanaikaisesti esitetään videotykillä tai tv-vastaanottimesta.
Tilaus tulisi tehdä hyvissä ajoin teknisten valmistelujen vuoksi.

Soita 0500 – 562 366

Äänentoistolaitteiden vuokrausta

Äänentoistolaiteet puhe- ja muihin tilaisuuksiin.
ROSS tm systems PC-4110 POWERED MIXER in 4 x 6 mm tai 4 x kolme piikkinen mikrofonipistoke.
2 x PROTECH 80 w kaapit.
2 x PREDEL ilmavaimennetut jalustat max. korkeus 2,3 m.

Pieniin tarpeisiin kevyt PHILIPRON PX-10 tai megafoni. Laitteet vuokrataan paikalle toimitettuina ja testattuna. Toimii varmasti takuu. PS. Tiedustele myös ohjelmapalveluitamme. Langattomat mikrofonit

Soita 0500 – 562 366

Valvontakameroiden vuokrausta

Valvontakameroita vuokrataan tilapäiskäyttöön. Infrapunavalossa näkyy täysin pimeässä, myös neulanreikäoptiikalla varustettuja piilokameroita.

Soita 0500 – 562 366